onsdag den 23. marts 2011

Linux Foundation MeeGo Smart TV työryhmä, Intel, Nokia ja muut allekirjoittaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/23/linux-foundation-announces-meego-smart-tv-working-group-intel/:


Tulevaisuus MeeGo ei voi näyttää aivan yhtä kirkas kuin joskus aiemmin, mutta siellä on paljon ihmisiä edelleen sitoutunut siihen, ja Linux Foundation alkaa nyt paikka korostetaan entistä enemmän yhteen alueeseen erityisesti: smart televisiot. Tätä varten se on juuri ilmoittanut muodostumista MeeGo Smart TV työryhmä, ja se on jo allekirjoittanut melkoisesti yritysten jäseniä, kuten Intel , Nokia , Nokia Siemens , Sigma Designs ja muut. Ei ole yllättävää, siellä ei ole paljon enemmän kuin jotkut yleistykset tällä hetkellä, mutta työryhmä on sitoutunut täyttämään kaksi kertaa vuodessa (ensimmäinen kokous on ensi kuussa), ja se on lupaavaa "alkaa määritellä ohjelmistokomponentteja tarjoaa alustan standardointi," samalla rohkaiseva "kilpailukykyinen eriytyminen TV markkinasegmentin välineitä kuten on Qt . " Koko lehdistötiedote on tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Linux Foundation MeeGo Smart TV työryhmä, Intel, Nokia ja muut allekirjoittaa


Linux Foundation MeeGo Smart TV työryhmä, Intel, Nokia ja muut allekirjoittaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 maaliskuu 2011 14:03:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar