onsdag den 23. marts 2011

BMW lanseeraa DriveNow, "premium" autojen yhteiskäyttö palvelun Dell Viiru joka viiva (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/23/bmw-launches-drivenow-the-premium-car-sharing-service-with-a/:

BMW lanseeraa DriveNow, "premium" autojen yhteiskäyttö palvelun Dell Viiru joka viiva (video)

Jos pidit ajatus Car2go palvelumme profiloitu muutama viikko sitten, Smart fortwos vuokrattavissa minuutin ajan ja joitakin melko hienoja seuranta apps, joka auttaa löytämään niitä, mutta ehkä halunnut ajaa jotain hieman isompi, BMW on sinulle. No, olettaen "sinä" on saksalaista tai ainakin asuvat Saksassa. Yhtiö on aloittanut oman auton jakopalvelu se vaatii DriveNow. Tämä on mainostettu "premium" - vaikka kumma kyllä ​​yksikään yhtiön aidosti premium-mallit tarjotaan. Se sanoi, Minis ja 1-sarjan autos, jotka muodostavat ensimmäisen laivaston tuskin alhaisen vuokran, ja olisimme täysin järkyttynyt, jos tuleva i3 ei saa lisätä seokseen tiellä liikaa.



Käyttö yksityiskohdat ovat vielä hieman niukka, mutta me tiedämme, että jokainen auto on kojelautaan asennettu Dell Viiru , jonka avulla käyttäjä kirjautuu kun avaat auton ovet ja RFID-varustettu jäsenkortti tai jopa sopivasti omistetun ajokortti. Auton vuokraaminen maksaa 29 senttiä minuutilta, jopa € 14.90 (noin $ 21) tunnissa, ja siellä on 300 autoa käytettävissä ensi vuodesta Münchenin alueella. Jos et ole Münchenin se kova evästeitä nyt, mutta BMW on odottava on miljoona jäsentä ympäri maailmaa vuoteen 2020 mennessä. Ehkä joku heistä sinua.

Jatka käsittelyssä BMW käynnistää DriveNow, "premium" autojen yhteiskäyttö palvelun Dell Viiru joka viiva (video)


BMW lanseeraa DriveNow, "premium" autojen yhteiskäyttö palvelun Dell Viiru joka viiva (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 maaliskuu 2011 13:42:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar