onsdag den 23. marts 2011

Boeingin suurin jet lähtee lentoon, lupauksia alin "seat kilometrin" kustannuksia kaupallisen matkustajakone

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/22/boeings-biggest-jet-takes-flight-promises-lowest-seat-mile-c/:


Tänään Boeing vei valtava - sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti - askel kehityksessä suurin kaupallisten suihkukoneiden historiansa kun 747-8 otti taivaalle ensimmäistä kertaa. Myönnettäköön, lentokoneen lastia versio on jo kirjautunut yli 1600 tuntia ilmaan, mutta käyttöön 250-jalka matkustajakonetta ja 224-jalka kärkiväli - 19 metriä pidempi ja 13 metriä laajemmalle kuin jättiläismäinen 747-400 - kautta muutaman ensimmäisen askeleen ilman välikohtauksia ei ole pieni feat. 747-8 lainaa joitakin 787 Dreamliner on paino leikkaaminen tech paremman polttoainetalouden ja pienemmät käyttökustannukset kuin vanhemmat 747s ja jumbojetin kilpailun Airbus. Toivomme se ei ole perinyt 787: n mieltymys viivästyksistä samoin. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, uusi jetliner olisi täydellinen 600 koelento tuntia tarvitaan FAA sertifiointia aikaa toimittaa ensimmäinen 747-8s asiakkaille vuoden loppuun mennessä. Epäilemme lentoyhtiöt käyttävät koneen lisätilaa antaa meille shlubs ratsastus valmentaja tahansa enemmän jalkatilaa, mutta ainakin sen parempi all-around tehokkuus olisi alla hieman halvempi. PR: n tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Boeingin suurin jet lähtee lentoon, lupauksia alin "seat kilometrin" kustannuksia kaupallisen matkustajakone


Boeingin suurin jet lähtee lentoon, lupauksia alin "seat kilometrin" kustannuksia kaupallisen matkustajakone perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 maaliskuu 2011 19:03:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Wired | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar