onsdag den 22. december 2010

Skyfire iPad käytännön (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/22/skyfire-for-ipad-hands-on/:
Mikä on parempi kuin Skyfire on 3,5-tuumainen näyttö ? Käyttämällä sen 9,7 tuuman yksi, tietenkin! Kun puuhastelun kanssa uuden iPad selaimen, olemme huomanneet, että se on sama tunne kuin sen IOS veli ja Android serkku, jossa muutetaan katsomaan sitä. Ominaisuudet kuten yksityinen selaus, matkapuhelin tai työpöydän tarkastella ja kirjanmerkit edelleen läsnä - ja uskokaa pois, kyky katsoa Flash-videoita on edelleen yhtä helppoa kuin koskettamalla painiketta. Mikä ehkä silmiinpistävin Lisäksi tässä luovutuksia on sosiaalinen verkosto integraatio. Kun sovellus on avoinna, huomaat heti, että se on saanut kahdeksan painiketta alareunassa, joista neljä on Facebook liittyy. Nämä painikkeet, jäljempänä "Quick View", jonka piipitys on Skyfire, saat hyvin, nopeasti näkymä painikkeen olet painanut. Esimerkiksi, kun Facebook nappia painetaan, olet esitetään leikattu alas versio sosiaalinen verkosto. Sama pätee Twitter ja Google Reader. App on myös takka, jonka avulla voit tarkastella nimenomaan linkit Facebook-ystävät ovat yhteisiä, ja "suosittu", joka näyttää kaikki siihen liittyvät linkit ystäväsi ovat jakaneet sen perusteella, mitä verkkosivuilla selaimen pysäköity, ja tietysti omistettu " Like "-painiketta. Jaa-toiminto soveltuu sinulle helpon tavan jakaa linkkejä kautta useita suosittuja verkoissa.

Mitä selaamista itse, devs on Skyfire teki hienoa työtä silittämällä Kinks että me luiskahtanut iPhone-version. Sivut tehdään kauniisti ja nopeasti, hyppysellinen-to-zoom toimii yhtä hyvin kuin se on Safari, vieritys on voinen sileä ja Flash-videoita, pelata huomattavasti nopeammin verrattuna siihen, mitä olemme kokeneet iPhone. App ei valitettavasti ole saatavilla App Storesta vielä, mutta roikkumaan tiukka, se on jätetty hyväksyttäväksi ja pitäisi osua virtuaalisia hyllyjä pian.

Päivitys: Video on nyt tauon jälkeen!

Jatkaa lukeneisuus Skyfire iPadille käytännön (video)

Skyfire iPad käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 Dec 2010 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar