onsdag den 22. december 2010

Acerin Android tabletti (ja sen hyrrää) katsellut video

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/22/acers-android-tablet-and-its-gyroscope-previewed-on-video/:
Vaikka Acer ei halunnut antaa meille voimaa sen tuleva Android-tabletit pitämässään lehdistötilaisuudessa viime kuussa , se näyttää yhtiö vain ei ole samanlaista valvontaa sen kumppanien tai työntekijöitä. Kolme videoita mitä näyttää olevan Acerin 10-tuumainen Android tabletti ovat piipahti YouTubessa, eikä vain on liuskekivi päällä, mutta kuvamateriaalia antaa melko selkeä tarkastella joitakin Acerin omia Android-sovellukset. Koko käyttöliittymä näyttää se vielä beta-vaiheessa ja itse videon näyttää se jonkinlainen sisäinen testi demo - älä unohda Acer suunnittelee aluksen näitä kanssa Honeycomb huhtikuussa - mutta yhtiö näyttää Messing ympäriinsä hyrrää perustuva sivu kääntyy ja jokin ainutlaatuinen zoom eleet sisällä valokuva / e-Reader. Oletamme tabletti on käynnissä Froyo koska siellä nopeasti kurkistaa etusivulla ja app piirtäjä ensimmäisen videon, mutta muuten olemme todella tappiolla tiedot täältä. Hit tauko trio videoita ja nähdä se kaikki itse. Niin, ja Acer, jos lähetät meille, me lupaamme mennä helpommin ruudulla (ks. 0:12 video kolmesta) kuin tämä nainen ... vain sano!

Jatkaa lukeneisuus Acer Android tabletti (ja sen hyrrää) katsellut video

Acerin Android tabletti (ja sen hyrrää) katsellut videolta alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 joulukuu 2010 16:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Engadget kiina | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar