onsdag den 22. december 2010

Microsoft ilmoittaa ARM-pohjainen Windows CES?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/microsoft-to-announce-arm-based-windows-at-ces/:
Tiedämme Windows CE jibes ARM-pohjainen arkkitehtuuri, mutta täysimittainen Windows? Näyttää kaikki ja niiden äitien tänään - on erityistä, Bloomberg, AllThingsD, ja Wall Street Journal - ovat kertoneet "lähteet", jotka väittävät Microsoftin on määrä julkistaa Windows-yhteensopivuus ARM siruja, jotka nykyisin jöötä vuonna mobiili-ja sulautettujen kohtauksia, ja kaikkea hallitsevat tabletti markkinoilla . Niin joo, saamme että tällaista yhdistämistä, ja se olis todella laittaa Microsoftin Smart kanta vähemmän virtaa laitteille, mutta tässä saalis: tuotteet eivät ole odotettavissa jonkin aikaa - kaksi vuotta mukaan WSJ - kuljettajia on kirjoitettu laitteisto.

Sitten taas, tämä saattaa kaikki turhaan. Cue toisen hyvät yhteydet Microsoft toimittaja, ZDNet n Mary Jo Foley, joka on ehdottomasti kesyttäjä ennuste: uusi Windows CE / Embedded Yhteystiedot - muistat näimme sen käynnissä Tegra 2 tablettia takaisin Computex - ja ehkä ARM tuki Windows 8 (tai Windows 8 "Lite"). Toisin sanoen, kukaan ei ole selvä, 100 prosenttia käsitys siitä, mitä odottaa tammikuussa, niin sanomme, vain pysy kuulolla.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Microsoft ilmoittaa ARM-pohjainen Windows CES? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 joulukuu 2010 22:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde WSJ , AllThingsD , Bloomberg , ZDNet | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar