onsdag den 22. december 2010

Uusi HTC laite alkaa vuotaa pala palalta - on se Mecha / Incredible HD?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/new-htc-device-starts-leaking-piecemeal-is-it-the-mecha-inc/:
Joten meillä hullu teoria tässä: SlashGear juuri pari lähikuva laukausta joitakin tähän asti-tuntematon HTC . Niin teimme - yksi yhteistä SlashGear, yksi erilainen. Voisiko olla niin, että Taiwanin hienoimpia ovat "vuotaa" meitä näiden laukausta vaivaa kerätä korko menee CES vuonna pari viikkoa? Emme epäile sitä vähiten - ja LG B , Optimus 2X ja Samsung Nexus S kaikki tuore pois puristimet, HTC luultavasti ei mieli saada vähän vauhtia mindshare juuri nyt, ja ei ole parempi tapa tee se kuin kiusanteko puhelin, joka näyttää todella paljon kuin aikaisemmin vuotanut Mecha . Koska kertaus, Mecha on peto, joka saattaa päätyä Verizon kuten Incredible HD tarjoaa LTE yhteensopivuus harjoittajan uuden 4G-verkko - ja me tiedämme, että Verizon suunnitelmat osoittavat läjän LTE laitteiden CES , joten tämä on kaikki riviin melko mukavasti. Seuraa tauko muiden laukaus saimme yhdessä SlashGear 's

Jatka käsittelyssä Uusi HTC laite alkaa vuotaa pala palalta - on se Mecha / Incredible HD?

Uusi HTC laite alkaa vuotaa pala palalta - on se Mecha / Incredible HD? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 joulukuu 2010 18:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar