onsdag den 22. december 2010

Tutkijat kehittää E. coli-bakteerit, joka tallentaa, kryptaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/scientists-developing-e-coli-bacteria-that-stores-encrypts-data/:
Ilmeisesti se ei ole tarpeeksi hyvä bakteerien aiheuttamaan lepran ja tuberkuloosin enempää, sillä tutkijat ovat kovasti työtä mukauttamisesta mikro käytettäväksi kaiken mikrobien polttokennot todella, todella pieniä vaihteita . Nyt tutkijat Kiinan University of Hong Kong ovat kehittäneet tavan käyttää siirtomaa E. coli datan tallentamista ja salaus. Tekniikka mukana saattaa tiedot (tässä tapauksessa itsenäisyysjulistus) ja DNA bakteerisolujen, ja voi jopa hyödyntää sivuston tiettyjä geneettisiä rekombinaation salata tietoja. Se sanoi, teknologia on vielä lapsenkengissä: hakemalla info on "työlästä ja kallista" mukaan Cambridgen yliopiston Tim Middleton, ja vielä on mahdollisuus, että organismit muuttua, niin tiedot. Tällä hetkellä ainoa sovellus tästä kaikesta on varastointi tekijänoikeuden info geneettisesti muunneltujen organismien, vaikka lisätutkimuksia voi tuottaa bakteeri tallennusmedia, joka voisi selvitä sähkömagneettisen pulssin ja säteilyn laskeuma.

Tutkijat kehittää E. coli-bakteerit, joka tallentaa, salaa tiedot alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 joulukuu 2010 21:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde BlueSci | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar