onsdag den 22. december 2010

Bang & Olufsen lisää WiFi Beo6 kaukosäädin, ei pidä mainita sitä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/22/bang-and-olufsen-adds-wifi-to-beo6-remote-control-doesnt-think-t/:
Se ei ollut helppoa, mutta lopulta onnistui paikalla juurikaan eroa vanhan Beo5 kaukosäädin ja Bang & Olufsenin uusi Beo6 että juuri ilmestynyt B & O: n sivuilla. Aluksi hyperbolic tuotesivulta ohjain on sanatarkka kopio vanhasta, ainoastaan kussakin tapauksessa on "5" ilmaisulla "6". Käyttöohje ei tarjoa paljon apua joko siitä, että "Beo6 on täysin yhteensopiva Beo5" myöten käytä samaa valikot ja valvontaa. Joten mitä uutta? No, uusi langaton setup "luku näyttää olevan vihje osoittaa, että Beo6 voidaan liittää WiFi-verkon avulla 2-tie ohjauksen muiden Bang & Olufsen tuotteet tukevat 2-suuntaisen - luonnollisesti, niitä ei ole lueteltu ja kaikki asetukset rekisterinpitäjän on syytä tehdä B & O vähittäiskauppias. Onnistuimme kaivaa vanhan artikkelin BeoWorld väittäen, että Beo6 olisi ominaisuus touch (ei paine kuin Beo5) herkkä laajakuvanäyttö näyttää tietoja, kuten kansikuvan ja tunniste tiedot aivan heti B & O: n BeoSound 4 Encore ja BeoSound 5 voisi tukea sitä. Vaikka tällainen tuote hämmentyneitä olisi kolhi vastaan muu valtavirran kulutuselektroniikan kauko, B & O omistajat voivat levätä rauhassa tietäen, että heidän mies palvelija lajitella se kaikki pois.

Bang & Olufsen lisää WiFi Beo6 kaukosäädin, ei pidä mainita se alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 joulukuu 2010 05:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde BeoWorld , B & O , B & O (Google cache) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar