onsdag den 22. december 2010

Kinect pariksi Vuzix VR920 sävyjä, luo hassu virtuaalitodellisuus videopeli

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/21/kinect-paired-with-vuzix-vr920-shades-creates-zany-virtual-real/:
Se oli vain ajan kysymys ennen kuin Microsoftin jatkuvasti, hakata Kinect tuli sotkeutunut VR simulointi jonkinlaisia, ja vaikka emme ratsastus valossa kierrosta ihan vielä, yritteliäs kehittäjä Nao_u on onnistunut laittaa itsensä kengät (ja lyhyt hame ) on japanilainen virtuaalinen pop-ikoni. Kartoitus hänen jokaista liikettään päälle virtuaalinen luuranko Vocaloid n Miku Hatsune ei luultavasti vaikutuksen teille tässä vaiheessa peli , mutta siellä on pieni asia, mitä Nao_u teki seuraavan: hän koukussa pari Vuzix VR920 LCD lasit nähdä läpi Digitaalisen diiva silmät, liian. Etsi hirveän kiva video tauon jälkeen, ja nopeasti eteenpäin 4:30 katsomaan Nao yrittää kävellä kapea keila asettaa huipulla virtuaalinen pilvenpiirtäjä.

Kinect pariksi Vuzix VR920 sävyjä, luo hassu virtuaalitodellisuus videopeli perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 joulukuu 2010 21:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Adafruit | lähde Nao_u Päiväkirja | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar