fredag den 9. september 2011

Video: Vortex-Powered Wall-Kiipeily Robot Laskuvarjot turvallisuusluokkaan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/x55wP7tOCmY/:

glidebot

Valtavasti erilaisia ​​robotteja on asia ihmettelemään. Vielä muutama vuosi sitten, paras he voisivat tehdä oli kieriskellä tai kävellä jäykästi tehottomasti Saranat raajat. Nyt meillä on robotteja, laukka , luikerrella , ja lentää kuin lintu . Tämä kuljetusmuoto on täysin uutta minulle, vaikka. Paraswift kiipeää seiniä luomalla imu, sitten saa itse turvallisesti alas hyppäämällä ja käyttöön hieman laskuvarjo. Miksi ei, eikö?


Tsekkaa video. Toiminta tapahtuu noin puoliväliin sisään



Paraswift on yhteistyötä Disney Tutkimus ja Sveitsin liittovaltion tutkimuslaitos. Tämä mielenosoitus tapahtui kansainvälisen konferenssin Kiipeily ja kävely robotit , yliopistossa järjestettävään Pierre ja Marie Curie Pariisissa.


Se tuottaa imu luomalla Vortex "kuin mini tornado" keskeisellä putkeen, pyörre on matalapainetta keskus, ja tämä paine, kautta tunnetun prosessin noituus, aiheuttaa robotti kiinni seinään. Vain pyörät on yhteydessä kiipeily pinta, mikä tekee siitä paljon enemmän hyötyä kiipeilyyn pinnoille kuten kivi ja betoni, joka voi olla vaikea muodostaa tyhjiö sinetti ympärille.


Kun se oli tarpeeksi kiipeily, pikku siivet käyttöön, levittäminen liidokki / laskuvarjo, ja se hyppää suhteellinen turvallisuus. Sanon suhteellinen koska se näyttää siellä vähän kolahtaa lopussa siellä. He työskentelevät että ulos versiossa 2.


Valitettavasti ensimmäisestä käyttökerrasta voin ajatella näitä asioita on asettaa heidät kiivetä kerrostalojen ja murhata meheviä ihmisten sisällä. Joten tämä yksi saa arkistoida Robocalypse .









Ingen kommentarer:

Send en kommentar