fredag den 9. september 2011

Samsung High Fidelity sijainti App antaa Mango GPS Venäjän boost

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/08/samsung-high-fidelity-position-app-gives-mango-gps-a-russian-boo/:


Puhelimen GPS opastaa sinut alas kaupungin katuja voi joskus olla tuskallinen kokemus, etenkin signaalin alueisiin (tai kun on vieno henkäys). Onneksi fancy uusi ratkaisu - joillekin teistä ainakin. High Fidelity kanta app nimenomaan Samsung Mango puhelimissa että supercharges GPS kahdella päivitykset apuna suunnattaessa. Ensimmäinen hyödyntää junassa kiihtyvyysmittari ja kompassi auttaa Windows 7 laite Orient itse ruuhkaisilla kaduilla. Toinen on, että se nyt käyttää GLONASS - Venäjän vastaavan GPS - paikantamaan sijaintisi on muutaman metrin. Asennuksen jälkeen sovellus on näkyvissä vain Asetukset-valikossa, jossa sinun täytyy aktivoida se. Voimme myös odottaa enemmän GLONASS tulevaisuudessa, koska Venäjä mahtavaa tuontiveroja noin 25 prosenttia missä tahansa laitteessa, joka on ristiriidassa Neuvostoliiton standardin, ja valmistajat eivät halua ottaa osuma kyseisen suuruusluokkaa on ominaisuus he voi käyttää. Samsung WP7.5 omistajille, jotka haluavat jokaisen tekosyyn juhlia riemuvoittoja Gagarin, Sputnik ja Laika löytyy app saatavilla lähteen alla olevasta linkistä.

Samsung High Fidelity sijainti App antaa Mango GPS venäläinen lisätä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 syyskuu 2011 21:06:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink wpcentral | lähde Markkinat | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar