fredag den 9. september 2011

Notifo pujahtaa Deadpool

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tRyyBvlmymA/:

notifo

Notifo, YC tukema yhtiö me kuvasi kerran niin "kannettavia ilmoitukset alustan mitään", on suljin ikkunat ja otsikossa deadpool.


Ajatuksena oli tarpeeksi yksinkertainen: Notifo olisi putki reaaliaikaisia ​​ilmoituksia lähes mistä tahansa - olipa se Twitter tai hakkereiden Uutiset, tai Github, tai Facebook, tai Growl-yhteensopiva App tietokoneellesi - mobiililaitteeseen, kauan ennen kuin useimmat Näistä palveluista oli apps, joka pystyisi käsittelemään että velvollisuus itse. Myöhemmin tiellä, Notifo kaksinkertaistui alas heidän palvelimen toiminnallisuutta tossing vapaassa käyttäjä-käyttäjä chat .


Valitettavasti tuote vain koskaan onnistunut löytämään userbase.


Maailmassa, jossa lähes jokainen palvelu on tullut olla App heidän ikioma, palvelu kuten Notifo on valitettavasti tullut hieman tarpeeton. Samaan aikaan kilpailevia vaihtoehtoja kuten Boxcar (on App puolella) ja Urban Ilmalaiva (julkaisijan / palvelimen puolella) on täyttänyt kaikki jäljellä olevat aukot.


Notifo perustaja Chad Etzel sanoo, että hän on jo siirtynyt toiseen tehtävään, kun taas toinen perustaja Paul Stamatiou siirtyi PicPlum ( jota käsitellään tässä ) aikaa sitten. Notifo pysyy toiminnallinen kunnes palvelin rahat kulkee kuiva - mutta tästä eteenpäin, ei tule vielä kehitystyötä.













Yritys: Notifo




Notifo on mobiilisovellus ja alustan, joka mahdollistaa minkä tahansa web-sivuston tai palvelun helposti luoda mobiili ilmoitukset. Vaikka se on tällä hetkellä vain iPhone App, suunnitelma on ...





Lue lisää








Ingen kommentarer:

Send en kommentar