fredag den 9. september 2011

Adobe julkisti uusia ohjelmistotyökaluja, lisää iOS-yhteensopiva streaming video-vaihtoehto

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/09/adobe-unveils-new-software-tools-adds-ios-compatible-streaming/:

Adobe Kansainvälisessä Broadcasters yleissopimuksen (IBC) Amsterdamissa eilen Adobe julkisti liuta uusia ohjelmistoratkaisuja, kuten Adobe Pass, Flash Access 3.0 ja Flash Media Server 4.5. Pass mahdollistaa kaapelioperaattorit ja muut sisällöntuottajat tarjota streaming TV useista lähteistä kautta single sign-on ratkaisu, kun Access on sisällön suojaa alustan, joka voi nyt tarjota streaming video mobiililaitteisiin. Mutta se on Media Server 4.5, joka on ollut keräämään eniten huomiota lehdistössä, kiitos tukensa hahmottaminen. Nyt ei riemuita, etkä silti voi itse käyttää Flash iPhone. Mutta uusin ohjelmistoversio tarjoaa mahdollisuuden lähettää kuvaa käyttäen Applen HTTP Live Streaming-muodossa. Joten, vielä ei Kongregate iPhone-käyttäjille, mutta kumppanit kuten MediaPlatform voi nyt laittaa elää verkkolähetyksiä iPadillasi. Tutustu PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Adobe julkistaa uusia ohjelmistotyökaluja, lisää iOS-yhteensopiva streaming video-vaihtoehto


Adobe julkisti uusia ohjelmistotyökaluja, lisää iOS-yhteensopiva streaming video vaihtoehto alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 syyskuu 2011 16:43:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar