fredag den 9. september 2011

Fring tuo leikkipaikat ryhmä video-chatista tai randoms (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/09/fring-launches-playgrounds-for-group-video-chat-with-friends-or/:


Me kaikki muistamme potkimalla sitä nimettömänä keskustelupalstoilla naamioitu takana turvallisuus näyttönimeäsi mutta tänään Fring julkisti uuden tapa toimia randoms - tällä kertaa videon. Playground avulla käyttäjät voivat aloittaa oman videochatin tai liittyä olemassa olevaan huoneeseen perustuu topic, ystävien tai ventovieraita. Olemme nähneet neljään suuntaan video App ennen , mutta uusi ominaisuus ottaa sen askeleen pidemmälle - samanlainen siirtymistään Hangout Google +, vain matkapuhelin. Vaikka se kuulostaa creepily Chatroulette-ish, se on ilmainen (toisin kuin Skypen ryhmä videopuhelut) ja toimii iOS ja Android-puhelimissa - niin mene eteenpäin, ottaa huippu ja nähdä, mitä todella tapahtuu vuonna "Voldemortin Death Eater" kanava. Tsekkaa demo ja täysi PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Fring tuo leikkipaikat ryhmä video-chatista tai randoms (video)


Fring tuo leikkipaikat ryhmä video-chatista tai randoms (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 syyskuu 2011 08:40:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Fring | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar