fredag den 9. september 2011

Vodafone Xone T & K-keskus avaa ovensa Piilaaksossa haluaa auttaa startups kasvaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/09/vodafone-xone-randd-center-opens-its-doors-in-silicon-valley-want/:


Verizon tekee sitä , niin miksi ei Vodafone liian? Aivan oikein, ihmiset, iso punainen Telco ulkomailta on päättänyt päästä vauhtiin asioita Piilaaksossa uusine Vodafone Xone T & K-keskus Redwood City, Kalifornia. Toisin VZW n Application Innovation Centerin vain muutaman kilometrin pohjoiseen San Franciscossa, Xone keskittyy tunnistamaan käynnistysten kanssa potentiaalia ja asettaa ideansa Pikakaista proof-of-concept tutkimuksissa. Voidakseen tehdä niin, Center tarjoaa teknistä asiantuntemusta, yritysneuvontaa ja tutustua sen lab varmistaa, että tuotteet ovat yhteensopivia Vodafone globaalin 2G, HSPA ja LTE-verkoissa. Tämä T & K-keskus on myös yhdenmukainen Verizon laitos Massachusettsissa , joten orastava yrittäjät pääsevät yhdysvalloissa LTE infrastruktuuri, too. Saimme mahdollisuuden tutustua uusiin yrityshautomo itsellemme, niin lue eteenpäin enemmän.


Galleria: Vodafone Xone



Jatka lukemista Vodafone Xone T & K-keskus avaa ovensa Piilaaksossa haluaa auttaa startups kasvaa


Vodafone Xone T & K-keskus avaa ovensa Piilaaksossa haluaa auttaa startups kasvaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 syyskuu 2011 12:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Vodafone | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar