tirsdag den 9. august 2011

Facebook Klusterit viestejä News Feed Avautuu Can Of Worms

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/gtucS3QxqYc/:

Screen shot 2011-08-08 at 1.39.37 PM

Facebook on yrittää selvittää sen News Feed koska se käynnistettiin vuonna 2006, ja tietysti koska se on Facebook joka kerta se muuttuu aivan mitä tahansa näyttää heittää käyttäjiä ja meteli. Aiemmin tänään yhtiö käynnisti uusimman vähitellen askel sen pyrkiessä yrittää saada tolkkua pelkkä määrä reaaliaikaisia ​​tietoja se käsittelee: AL aihe klustereita Facebook News Feed.


Facebook on tiettävästi suunnittelee luomiseen suodattamaton News Feed, joka avaisi padot on koko virta asioita jaettu (juuri nyt rehu on algorithmically suodattaa asioita, kuten kuinka lähellä olet henkilö, jotka jakoivat sitä, viimeaikainen kokemus ja tahallisuudesta kuten Likes).


Olen arvaamaan valmisteltaessa että massiivinen muutos News Feed joukkue ajatteli: "Hei, Millä tavoin voimme tehdä tästä vähemmän paskaa näyttää?"


Ja mitä he keksivät? Vaikka en ole varma, mitä ne lopulta ovat varastossa, mitä he käynnistivät tänään oli Page aggregaatiota aihe, niin että aina ystävillesi post jotain liittyviä Apple esimerkiksi se saa kootaan klusterin kaikkien muiden tarinoita Apple ja Tunnisteet Apple fani sivu. Esimerkiksi pari tarinoita iPhone johti Tämä osittain asiaan klusterin noin iPhone. Paitsi että viestini ei ollut merkitystä lainkaan.



Facebook on sanonut, että se tulee käyttämään Natural Language Processing vastaamaan sanoja status päivityksistä brändin sivuille, mutta se aio käyttää ihmisen toimitukselle tai mielialan analyysi suodattaa tai klusterin negatiivisia tai positiivisia juttuja, tai aitauksessa liity elementtejä. "Tulee väistämättä koomisia tai inhottava yhdistelmiä viestiä", kertoo Inside Facebookin Josh Constine. Katso Jeesus klusterin edellä.


Vaikka näyttää ilmeiseltä, että Facebook tekee tämän kasvavan sitoutumiselle Fan Sivut, se ei näytä lisätä erittäin paljon arvoa käyttäjille ja nakata merkeille.


Tuntuu siltä, ​​tämä saattaa törmätä monia samoja ongelmia, että Twitter on kanssa sen yrittäessä määrittää käyttäjien luoman sisällön merkkituotteita sisältöä. 700 miljoonaa käyttäjää, mahdollisuudet vääriä positiivisia on hämmästyttävä. Voimme yhtä hyvin aloittaa "Lähetetty Tietoja Fail" Tumblr nyt.


Mutta kun tarvittava "Vihaan kaikkia ja kaikki muutokset" meteli on alkanut Wall jossa uusi ominaisuus julkistettiin, en ole kuullut paljon valituksia oman (suhteellisesti enemmän tech-savvy) News Feed. Ehkä siksi ominaisuus ei näytä toteutetaan kautta linjan.


Olen henkilökohtaisesti ole nähnyt klusterin vuodesta noin viisitoista PST tänään ja yksi käyttäjä ilmoitti, että rehu on äskettäin yhdistämällä linkit vanhanaikaisella tavalla ak "... 5 ystävistäsi jaetun yhteyden."


Ehkä joku jopa siellä Palo Alto tajusi mitä he yrittävät saavuttaa oli pirun kova ja unlaunched? Olen pyytänyt Facebook PR jos he vedettävä takaisin lainkaan ominaisuus ja ovat vielä saaneet kommentoida.











Ingen kommentarer:

Send en kommentar