tirsdag den 9. august 2011

Nokia: N9 ei Coming to America

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/09/nokia-the-n9-isnt-coming-to-america/:


Jos olet kärsimättömästi odottaneet 23 syyskuu joten voit napata ikioma Nokia N9 Amerikassa, yhtiön ensimmäisen (ja viimeisen) MeeGo älypuhelin ei saa Shipping oman alueesi jälkeen kaikki. Olemme olleet kädenojennus Espoo viime viikkoina yrittää naulata Yhdysvaltain alus päivämäärä drop-dead gorgeous luurin, ja paljon meidän harmiksi, saimme melko masentavaa vastauksen:


"Kun erittäin myönteisen vastaanoton käynnistämiseen Nokia N9, tuote on nyt otetun maissa ympäri maailmaa. Tällä hetkellä emme joten se saatavilla Yhdysvalloissa. Nokia vie markkinoita markkina lähestymistapa tuotteita käyttöönoton, ja kukin maa tekee omat päätöksensä siitä, mitä tuotteita esitellä sarjalle. päätökset perustuvat arviointia nykyisten ja tulevien tuotteiden, jotka muodostavat Nokian laaja tuotevalikoima ja paras tapa, jolla käsitellä paikallisten markkinoiden mahdollisuuksia. "



Bummer. Lisäksi ihmiset haltuunsa Inquirer ruokittiin pelottavasti samoilla linjoilla koskevat toimituspäivän Britanniassa, jättäen meidät ihmettelemään missä tarkalleen tämä asia aikoo aloittaa. Riippumatta, olemme yhä teemme darndest saada Ahold yhden tarkastettavaksi, mutta se on tulossa sitäkin selvää, että se tuskin asian folks sijaitsevat Yhdysvalloissa A. Ja että, ystävät, on suuri häpeä.

Nokia: N9 ei Coming to America alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 elokuu 2011 10:30:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar