tirsdag den 9. august 2011

ASUS Eee Pad Transformer seisomaan ja adapterit pinta on Amazon Saksa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/09/asus-eee-pad-transformer-stand-and-adapters-surface-on-amazon-ge/:


Meillä tuntuu, jos aiot ostaa Eee Pad Transformer , voit yhtä hyvin keväänä 150 dollaria telakointiasema - Tiedätkö, mikä tekee tablet niin huomionarvoista. Ja meidän ei tarvitse muistuttaa teitä siitä sattuu olemaan vankka arvolupaus: telakka tuo ei vain täysi näppäimistö, mutta kaksi USB-porttia, SD-kortinlukija, ja jopa seitsemän tuntia akku kestää pidempään. Siellä on joitakin ihmisiä tyytyä liuskekivi, mutta koska ASUS on liikkuva pois trio lisävarusteita, jotka tarjoavat paloja telakointiaseman toimivuutta. Pään yli, Amazon Saksaan ja löydät yksittäiset USB ja SD adapterit € 19 ($ 27) pop. Ja vaikka se ei ole lueteltu kanssa sovittimet, NetbookNews myös huomasi € 29 Euro (41 dollaria) seisot USB-portti, SD-korttipaikka, ja kuulokeliitäntä. Ennen kuin saat liian innoissaan kuitenkin Amazon sanoo sovittimet aluksen yksi-kolmekuukausi lähtien, joka jättää sinulle melko vähän aikaa säästää koko näppäimistön telakka. Vain sanomalla, folks.


ASUS Eee Pad Transformer seisomaan ja adapterit pinta on Amazon Saksa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 elokuu 2011 10:09:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink NetbookNews | lähde Amazon Saksa | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar