tirsdag den 9. august 2011

NASA etsii DNA komponentit meteoriitit sanoo ne ovat syntyneet avaruudessa (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/09/nasa-finds-dna-components-in-meteorites-says-they-originated-in/:


Niin, tämä on kinda villi: tutkijat NASA on paljastanut uusia todisteita siitä, että DNA komponentit löydetty meteoriitit voi saada alkunsa tilaa, antaa uusi uskottavuutta teoria, että elämä maapallolla voi olla syntynyt jo olemassa "kit" materiaalien kautta välitettävää asteroidi. Discovery on hahmoteltu uusi paperi Dr. Michael Callahan, jonka tutkijaryhmä tiiviisti analysoiduista näytteistä 12 eri meteoriitit käyttäen massaspektrometri ja neste chromatagraph. Heidän näytteitä, he löysivät jälkiä adeniini, guaniinin, ja erilaisia ​​molekyylejä tunnetaan nucleobase analogit - mukaan lukien kolme, jotka ovat harvoin löytyy maapallolla. Tutkijat ovat pitkään tienneet, että meteoriitit voivat sisältää DNA elementtejä, mutta olivat epävarmoja, onko näitä materiaaleja todella peräisin avaruudessa. Läsnäolo Näiden kolmen molekyylejä kuitenkin viittaavat siihen, että he tekevät, voivat lisätä uusia kysymyksiä kynnyksellä elämän maapallolla, ja sen jälkeen. Se kaikki aika huumaava, mutta höyryä eteenpäin NASA video joka auttaisi selkeyttämään asioita, tauon jälkeen.

Jatka lukemista NASA etsii DNA komponentit meteoriitit sanoo ne peräisin avaruudessa (video)


NASA etsii DNA komponentit meteoriitit sanoo ne ovat syntyneet avaruudessa (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 elokuu 2011 06:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Space.com | lähde NASA | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar