tirsdag den 9. august 2011

Toshiba Tiedotteet Glasses-3D Laptop paljon Iloa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8W8p34V9bT8/:

Qosmio_F755_3D

Qosmio F755 3D kannettava on nyt saatavilla niille, jotka haluavat elää 2D maailmassa, mutta - ja vain satunnaisesti - ehkä myös halua nähdä asioita 3D. Kannettava käyttää "15.6 tuuman Full HD TruBrite ®-näyttö, aktiivinen linssinsuojus" näyttämään sekä 2D-ja 3D-kuvat (näyte kuvassa ei voi edustaa todellista näyttöä, tulokset voivat vaihdella, ota yhteys lääkäriin ennen pelaamista 3D-pelejä, 3D-pelaamiseen voi aiheuttaa päänsärkyä, pahoinvointia, tunne, että 3D on BS, lantio, vahingossa teidän vihkisormus, tanssi, Gary Oldman tauti, surkastunut häntä kasvu).


Kannettava toimii Intel Core i7-prosessori ja NVIDIA GeForce 540M ja mahdollistaa HD-videon ja Blu-Ray toisto.


Laptop alkaa 1700 dollari, kun se on käytettävissä elokuun puolivälissä. Klikkaa läpi koko lehdistötiedote.


Tuote sivu



Toshiba ojia lasit Ilmoitus Maailman ensimmäinen Glasses-3D Laptop


Qosmio F755 3D vahtimestari Uusi tapa kokea 3D Entertainment: ensin Laptop samanaikaisesti esittää 2D ja lasit Ilmainen 3D-sisältöä yhdessä näytössä


IRVINE, Kalifornia - (BUSINESS WIRE)-Toshiban Digital Products Division (DPD), jako Toshiba America Information Systems, Inc., ilmoitti tänään USA hinnoittelu ja saatavuuden Qosmio ® F755 3D kannettava tietokone, maailman ensimmäinen kannettava tietokone pystyy näyttämään lasit ilman 3D-ja 2D-sisällön samalla yhdellä screen1. Alku elokuun puolivälissä, 3D-viihteen ystäville on mahdollisuus "ojaan lasit" ja nauttia uusimmasta 3D-sisältöä ja katsella mukavuuksista palkkio, korkean suorituskyvyn laptop.


"Qosmio F755 3D kannettava tietokone ei ole vain läpimurto mobiiliviihteen, mutta hyvä esimerkki Toshiba jatkuvaa pyrkimystä kääntää teknologian innovaatioihin todelliseksi, käyttökelpoisiksi tuotteiksi"

"Qosmio F755 3D kannettava tietokone ei ole vain läpimurto mobiiliviihteen, mutta hyvä esimerkki Toshiba jatkuvaa pyrkimystä kääntää teknologian innovaatioihin todelliseksi, käyttökelpoisia tuotteita", sanoo Carl Pinto, varatoimitusjohtaja tuotekehityksen, Toshiba America Information Systems, Inc . Digital Products Division. "Olemme innoissamme voidessamme tuoda tämän huipputeknologian kuluttajille, koska siellä oikeastaan ​​mitään, kuten se. Ainutlaatuisia ominaisuuksia kannettavan tietokoneen 3D näyttö tekevät nauttia 3D-sisältöä kätevästi ja vaivatonta. Se on kuin mitään olet koskaan nähnyt ennen. "


Läpimurto Consumer 3D-teknologiaa


Saavuttamiseksi 3D näkökulmasta ilman tukea erityisen lasit, uusi Qosmio F755 3D laptop käyttää viimeisintä Auto-stereoskooppisen näyttötekniikka. Varustettu loistava 15,6 tuuman Full HD TruBrite ®-näyttö, jossa aktiivinen linssinsuojus teknologia, kaksinkertainen parallaksi kuvanäytön se pystyy kahdet kuvia samaan aikaan, jakamalla ne välillä vasemmalle ja oikealle silmälle luoda 3D vaikutus. Toshiban intuitiivinen kasvontunnistustekniikka sitten peliin kannettavan tietokoneen sisäänrakennettu web-kamera edelleen täydellinen projektio kuvan reagoimalla liike ja asema katsoja, joka tuottaa laaja katselu vyöhykkeeltä, josta tarkastella 3D-sisältöä. Lopputuloksena kuluttajille on mahdollisuus katsella ja nauttia aito 3D - mitään laseja tarvita.


2D tai 3D? Valinta on sinun


Qosmio F755 3D kannettava tarjoaa jopa kaksi näyttöä yhteen, jolloin käyttäjällä on vapaus katsella sisältöä 2D-tai 3D - tai molempia samanaikaisesti. Koska vain kannettava lajissaan tarjota reaaliajassa 2D-ja 3D-sisältöä yhdelle näytölle, se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden katsella 3D sisältöä koko näytön tai tiivistyvät sitä pienempi ikkuna, pr



Ingen kommentarer:

Send en kommentar