tirsdag den 9. august 2011

Afrikkalainen crested rotille estää petoja lainanotolla myrkkyä kuori

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZC9vfAT8WKU/african-crested-rats-deter-predators-by-borrowing-poison-bark.ars:



Nisäkkäät ovat kaikenlaisia ​​mielenkiintoisia ja uusia puolustus taktiikka: terävä sulkakynät, haisevia spray, ja taitava naamiointi, mm. Jotkut nisäkkäät jopa tuottaa myrkkyä estämään petoeläinten etsivät aterian. Nyt tutkijat ovat ensimmäistä nisäkäs, joka käyttää myrkkyä-mutta saa sen toisen lajin. Viime viikolla julkaistun Proc B kertoo, että Afrikkalainen Crested rotta pureskelee kuorta erityisesti kasvi, sitten leviää limainen tahna päälle erikoistunut karvat, jotka toimittavat toksiinin nälkäinen saalistaja suuhun.


Afrikkalainen crested rotta on suuri harmaa jyrsijä, joka elää (odota sitä ...) Afrikassa. Se muistuttaa Porcupine ensi silmäyksellä. Yleensä nämä rotat ovat melko hidas ja huomaamaton, mutta kun uhkasi, ne pöyhiä rivi karvoja pitkin selkänsä, paljastaen kirkkaan musta ja valkoinen kuvio. He myös kääntymään pois saalistaja, osoittaa heidän karvainen mohawks ja kirkkaasti kuvioidut kyljet kohti uhkaa. Viime aikoihin saakka tutkijat eivät tiedä miksi niin hitaasti liikkuvan eläin näennäisesti kutsua hyökkäys Tämä rohkea näyttö.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar