tirsdag den 9. august 2011

Tarkkanäköinen Pixel julkistaa 82-tuumainen Multi-Touch-LCD, TV-uutiset ankkurit voittaa pyörryksissä käsissä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/09/perceptive-pixel-unveils-an-82-inch-multi-touch-lcd-tv-news-anc/:

Tarkkanäköinen Pixel ole tottunut massiivinen multi-touch-näytöt lähtien se sai yli on niin turhautunut . Tämän vuoden SIGGRAPH yhtiö on komeilu peräti 82 tuuman ennustetaan kapasitiivinen LCD - ja luulit MondoPad oli valtava. Ilmeisesti "slim" 6-tuuman syvä, optisesti liimata näyttö on "maailman suurin" lajissaan, vaikka havaintokyky ei tehdä 88 tuuman DLP malli jos tarvitset hieman enemmän kiinteistöjä. Ruudulla näkyvä sisällön 1080p HD resoluutiolla 120Hz, ja rajoittamaton multi-touch vasteaika on alle 1 ms, se on valmiina kaikkiin tilanteisiin Wolf Blitzer n numeroita voi käsitellä. Tulemme toivottavasti katsomassa itse showssa lattialla, mutta nyt löydät lisätietoja ohi tauko.

Jatka lukemista tarkkanäköinen Pixel julkistaa 82-tuumainen Multi-Touch-LCD, TV-uutiset ankkurit voittaa pyörryksissä käsissä


Tarkkanäköinen Pixel julkistaa 82-tuumainen Multi-Touch-LCD, TV-uutiset ankkurit voittaa pyörryksissä kädet alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 elokuu 2011 09:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar