tirsdag den 9. august 2011

Samsung Galaxy S II LTE puhelin pinnat Koreassa, koodinimeltään Celox?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/09/samsung-galaxy-s-ii-lte-phone-surfaces-in-korea-codenamed-celox/:


Siellä on uusi Samsung Galaxy S II huhu web tänään - tällä kertaa, se on peräisin Etelä-Koreasta, jossa tiedot ja kuvat LTE älypuhelimen, kuulemma koodinimeltään "Celox," on juuri noussut. Mukaan sen listalle, Puhelin saa virtansa Qualcomm Snapdragon APQ8060 prosessori, urheilu 4,5 tuuman WVGA Super AMOLED Plus näyttö, ja tarjoaa 16 gigatavun sisäinen muisti, microSD-korttipaikka tarjoaa ylimääräistä 32GB. Puhelin toimii myös Gingerbread, kiviä 1750mAh akku (verrattuna pienempiin Galaxy S II: n 1650mAH cell), tarjoaa 800MHz LTE-tuen (jopa 50Mbps alku, 100Mbps downstream) ja ominaisuudet 8MP menosuuntaan kamera sekä 2MP anturin edessä. Se kaikki näyttää melko samankaltainen kuin Hercules luurin me äskettäin laikullinen, lukuun ottamatta sen huomattavan erilaista Etusivupainike, ulkonevat takaisin, ja LED-salama. Vielä ei ole siitä, jos tai kun luuri tuli markkinoille, mutta katsoo, että sekä Verizon ja AT & T tukee 700MHz LTE, tämän mallin mahdollisesti tarkoitettu Euroopan 800MHz verkkojen sijaan Yhdysvalloissa. Tulemme varmasti tuo sinulle kaikki yksityiskohdat niin pian kuin ne pour sisään



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Samsung Galaxy S II LTE puhelin pinnat Koreassa, koodinimeltään Celox? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 elokuu 2011 04:45:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Sammy Hub | lähde IT Tong (käännetty) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar