tirsdag den 9. august 2011

OpenPCR Machine tekee Kellari Crime Lab

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/S4uls3co6xI/:

Screen shot 2011-08-09 at 9.21.18 AM

Olet kuullut CSI vaikutus, eikö? On tämä hassu "oireyhtymä", jonka mukaan olemme katselin niin paljon CSI Miami ja lain ja järjestyksen että emme voi täysin panemme painoa taakse tuomio ilman jonkinlaista kiinteää DNA todisteita. Kai se on helppo unohtaa, että meillä oli koko oikeusjärjestelmää sans DNA jo jonkin aikaa. Joka tapauksessa olemme ilmeisesti sai kutina olla nippu valkoista kalvopäällysteistä oikeuslääketieteen tutkijoiden, minkä vuoksi olemme niin onnekkaita, että tämä hullu, ja myös kaunis, kone olemassa maailmassa.


Sitä kutsutaan OpenPCR, ja se tulee tehdä tiedettä-tyyliin käsitöihin kuolata. PCR sanoista polymeraasiketjureaktio, ja se on tärkeä työkalu, sillä lähes minkä tahansa modernin molekyylibiologian. Miten se toimii on vahvistamalla tietyltä alueelta Super teency-weency kanta DNA, ja sen jälkeen minä tavallaan eksynyt biologisia slangia, mutta se kaikki on selitetty täällä .


Kanssa OpenPCR, voit tehdä kahta eri testejä: DNA sekvensointi ja DNA Viivakoodit. Sekvensointi on, jos käytät PCR kone tarkistaa joitakin oman genomin, kun Viivakoodit on tarkistaa, millaisia ​​lajeja tietty hieman DNA kuuluu. Jos sinulla ei vielä ole vakuuttunut, vain tarkistaa, miten nämä kaksi tyttöä käytettiin DNA Viivakoodit paljastaa New Yorkissa skandaali (vihje: 2 ulos 4 Sushi Ravintolat ja 6 ulos 10 ruokakaupat myivät mislabeled kalaa.)


Saat $ 599, saat kaikki osat koneeseen, ohjeita asettaa sen, ja 16 PCR näytteet - tapa, jolla voit kohdistaa tietyille alueille DNA. Ominaisuuksiin kuuluu lämmitetty kansi, joka poistaa kosteuden tiivistymistä, 2-asteen sekunnissa ramppiaika (Celsius), ja yhteensopivuus Mac ja PC.











Ingen kommentarer:

Send en kommentar