mandag den 25. juli 2011

Masterpiece: Rocket Jockey varten PC-Kuulit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Yz8ILHbPXmM/masterpiece-rocket-jockey-for-the-pc-1.ars:



"Se on teidän perus poika-tapaa-raketti, poika-menettää-raketti, poika-saa-raahasivat-pitkin-maahan-ja-murskattu vastaan-seinä-tarina."


Yllä lainaus on laatikko Rocket Jockey, PC-peli, joka julkaistiin vuonna 1996 ja oli monta iskee vastaan. Laitteistovaatimukset olivat jyrkkä aikaa, joten piti olla melko high-end-järjestelmä suorittaa sen hyvin. Se toimitetaan ilman moninpeliä minkäänlaista, vaikka oli laastari, joka lisättiin LAN pelata vapautuu kuukauden kuluttua pelin käynnistää. Peli ei näyttänyt välittömästi vaikuttavia kuvakaappauksia, ja oli vaikea selittää.


Toisaalta, peli oli tyyliä, ja harva meistä pääse siitä eroon ja soitti jostain aikaa rakastui. Rocket Jockey on uskollinen jälkeen, vaikka se ei ole yhtä tunnettu kuin muut pelit meidän Masterpiece luettelo . Saat soundtrack, toimintaa, ja silkka pallot asia, mielestämme ansaitsee vihdoinkin joitakin tunnustamista.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar