mandag den 25. juli 2011

Kaksi enemmän fake Apple Stores huomasi virkamiehet Kiinassa, kaksi saada SmackDown

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/25/two-more-fake-apple-stores-spotted-by-officials-in-china-two-ge/:


Jäljitelmä on vilpittömän muoto imartelu, mutta se ei mene alas liian hyvin kolmen KIRF Apple myymälää Kunming , Kiina. Itse asiassa, kun amerikkalainen Expat BirdAbroad teki paikallisista kaupoista kuuluisa viime viikolla, paikalliset viranomaiset ovat sittemmin kampaus kautta kaupungin 300-plus gadget kaupat puolesta Applen Kiinassa, ja onnistui kaivaa kaksi "Apple" myymälöissä. Se ei ole aivan selkeä, jos nämä uudet rikolliset ovat yhtä vaikeita kuin niistä huomasi BirdAbroad, mutta viranomaiset ovat vahvistaneet, että yksikään viisi myymälää ovat Applen valtuuttaman jälleenmyyjät, saati ottaa sen luvan käyttää sen logoa myymälän edessä.



Lisäksi kaksi viidestä myymälöitä on sittemmin suljettu koska lisensoimattomia vähittäiskaupan toiminta. Kohtalo loput kolme on yhä tuntematon - virkamiehet ovat vain todeta, ettei KIRF tuotteita on löydetty myymälöitä, vaikka yksityiskohdat kuten sisustus ja henkilökunta yhtenäinen ovat varmasti hyvin samanlaisia ​​kuin todellisia asioita. No, olemme iloisia he samaa mieltä, mutta tämä on vasta alkua - BirdAbroad on sittemmin kerännyt kuvia useammasta pintapuolisena Apple myymälässä eri puolilla maailmaa, niin mene ottamaan Gander. Niin, ja niille, jotka ovat olleet poissa silmukan, siellä käytännön video yhden Kunming tallentaa tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä kahdesta enemmän fake Apple Stores huomasi virkamiehet Kiinassa, kaksi saada SmackDown


Kaksi enemmän fake Apple Stores huomasi virkamiehet Kiinassa, kaksi saada SmackDown alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 heinäkuu 2011 06:15:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink BBC | lähde Yunnan | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar