mandag den 25. juli 2011

CloudBees zoomaa 10,5 miljoonaa dollaria rahoituksessa "Java-as-a-Platform"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zy9dtGBKVeI/:

CloudBees , yritys, joka auttaa yrityksiä hallitsemaan elinkaaren Java-sovelluksen kehittämisen ja käyttöönoton pilvessä, on nostanut 10500000 dollaria vuonna B-sarjan rahoitusta. Kierros johti Lightspeed Venture Partners ja liittyi Matrix Partners seurantatutkimus jälkimmäisen alkuperäinen johtaa investointeja yhtiön 4.000.000 dollaria sarjan , johon kuului myös JBoss alums Robert Bickel ja Marc Fleury .


CloudBees, joka käynnistettiin marraskuussa 2010, tarjoaa alustan yritykset voivat kehittää, käyttää ja hallita yrityksen Java-sovellusten pilvi - Java-as-a-Service ratkaisu, jos haluatte.


Tällä hetkellä CloudBees alusta sisältää DEV @ pilvi , palvelu, jonka avulla kehittäjät ottavat rakentaa ja testata ympäristöjen pilvi, ja RUN @ pilvi , jonka avulla joukkueet asentamaan nämä apps tuotannon pilvi.


Viime vuonna yhtiö osti InfraDNA (ja sen perustaja Kohsuke Kawaguchi, luoja Hudson jatkuva Integration Server). Ja heti sen jälkeen se nosti sarjan kierroksella CloudBees osti Stax Networks , kilpailevan Java PaaS ratkaisujen tarjoaja.


Tuotto tällä kierroksella käytetään roll out lisätietoja tuotteesta valmiuksia ja tehostaa markkinointia ja myyntiä varten CloudBees alustalle.


John Vrionis, toimitusjohtaja Lightspeed Venture Partners, liittyy yhtiön hallitus, johon kuuluu myös David Skok päässä Matrix Partners, Robert Bickel ja CloudBees toimitusjohtaja (ja entinen JBoss CTO) Sacha Labourey .




Ingen kommentarer:

Send en kommentar