mandag den 25. juli 2011

Airbnb Laukut 112 dollaria miljoonaa Series B Andreessen, DST-ja General Catalyst

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yhbHEqBj7G8/:

Scrappy huoneisto jakaminen käynnistyksen juuri esiin 112.000.000 dollaria at miljardi plus arvostus johti Andreessen Horowitz. Olemme istunnossa, että jako on noin 60 miljoonaa Andreessen, 40 miljoonaa DST ja 12 miljoonaa General Catalyst.


Full Release alla.



AIRBNB korottaa $ 112 miljoonan B-SARJA RAHOITUS polttoaineen

International Growth

Andreessen Horowitz Leads Investointi


SAN FRANCISCO, Kalifornia - 25 heinäkuu 2011 - Airbnb, johtava yhteisön markkinapaikka, jonka avulla kuka tahansa löytää ja varata ainutlaatuinen välilyönnit ihmisiä ympäri maailmaa, ilmoitti tänään, että se on saanut 112000000 dollaria vuonna B-sarjan rahoitusta Andreessen Horowitz, DST Global, ja General Catalyst, jolloin yhtiön kokonaisrahoituksesta on 119.800.000 dollaria. Pääoma käytetään polttoaineena kasvua, nopeuttaa palkkaaminen maailmanluokan joukkue ja vahvistaa Airbnb yhteisön paikallisella tasolla.


"Kolmen viime vuoden aikana olemme rakentaneet yhteisön markkinapaikka ainutlaatuisia ominaisuuksia ja tuoneet sen valtavirtaan ja melkein jokaisessa maassa tällä planeetalla", sanoi Brian Chesky, co-perustaja ja toimitusjohtaja Airbnb. "Tänään on vedenjakaja hetki - niin Airbnb yrityksenä ja yhteisömme - joiden avulla voimme koskettaa uusia markkinoita ja laajentaa visiotamme saada maailman mielenkiintoisia ja inspiroivia paikkoja saatavilla käyttäjille."


Airbnb on kokenut räjähdysmäisen kasvun kuluneen vuoden aikana ja kaksinkertaistaa vertailukohdan 1000000 yötä kirjattiin vain neljä kuukautta. Yhtiöllä on nyt yli 2 miljoonaa yötä varattu, saa yli 30 miljoonaa sivun näyttökertaa kuukaudessa ja on nähnyt useita Airbnb sosiaalisia kontakteja kolminkertaistuvan 54.000.000 koska käynnistää toiminnon toukokuussa. Koska yritys poises itse vastaamaan kasvavaan kysyntään kansainvälisillä markkinoilla, kuten Saksassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Ranskassa ja Brasiliassa, tämä investointi auttaa asema Airbnb johtajana laajemman loma-asuntojen markkinoilla vuonna 2012.


"Airbnb liike on muuttanut ihmisten kokemus maailmassa", sanoi Joe Gebbia, co-perustaja ja CPO on Airbnb. "Tämä investointi auttaa meitä vastaamaan kasvavaan kansainväliseen kysyntään nopeuttamalla vuokraamalla, ja avaaminen toimistoissa ympäri maailmaa, jotta tukea kasvavaa yhteisöä enemmän paikallisella tasolla."


"Olemme innoissamme ovat johtaneet tämän investoinnin kierroksella Airbnb. Yhtiö on määritellä täysin uusi luokka sähköiseen kaupankäyntiin - markkinapaikka kaikenlaisia ​​tiloihin, koteihin ja huoneistoja Tree Houses ja Yachts ", sanoi Jeff Jordan, yhtiömies, Andreessen Horowitz. "Airbnb n räjähdysmäisen kasvun ja intohimoinen käyttäjäkunta vahvistaa ainutlaatuisuutta, mitä he tekevät, ja samalla tavalla eBay uudelleen verkkokaupoissa, Airbnb määrittelee uudelleen miten maailma ajattelee majoitusta."


Airbnb liittyy joukkoon kulttuurisesti impactful yritysten Andreessen Horowitz ja DST Global portfolio, kuten Facebook, Twitter, Zynga, ja Groupon sekä innovatiivisia tuotemerkkejä kuten Kayak ja Brightcove, joita tukee General Catalyst.


"Airbnb, jolla on vahva johtoryhmä ja mukana maailmanlaajuinen yhteisö on polku tulla muutosjohtaminen yritys", sanoi Juri Milner perustaja DST Global.


Editors:

Lisätietoja kommentoidaan Andreessen Horowitz panostus Airbnb osoitteesta Jeff Jordanian blog post: http://bhorowitz.com/2011/07/24/meet-our-newest-portfolio-company-airbnb

Saat kuvia ja videoita Airbnb yhteisössä, käy osoitteessa: http://www.airbnb.com/press

Lisätietoja Airbnb App iPhone osoitteessa: http://www.airbnb.com/iphone

Lisätietoja Airbnb sosiaalisia kontakteja osoitteessa http://www.airbnb.com/social


Tietoja Airbnb:

Perustettiin elokuussa 2008 ja perustuu San Francisco, California, Airbnb on luotettu yhteisö markkinapaikka ihmisiä luetella, Discover, ja kirja ainutlaatuinen tilat ympäri maailmaa verkossa tai iPhone-laitteissa. Airbnb on helpoin tapa ihmisiä esitellä erottuva välilyönnit yleisö miljoonien onko käytettävis



Ingen kommentarer:

Send en kommentar