mandag den 25. juli 2011

HTC Salsa ojat sen Facebook-painiketta Weibo Kiinassa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/25/htc-salsa-ditches-its-facebook-button-for-weibo-in-china/:


Kun on " Facebook puhelin "ei Facebook puhelinta? Kun on Kiinassa. Vaikka tämän luurin voi näyttää HTC Salsa aluksi glace, jos tarkastellaan hieman lähemmin huomaat, että tutut pieni sininen painike on korvattu yksi Sina n Weibo sosiaalisen verkostoitumisen palvelu. Jottei luulet tämä on vain yksi KIRF kuitenkin voit olla varma tämä on todella todella paljon, ja melko iso juttu HTC, koska Weibo on noin 150 miljoonaa Käyttäjiä yhteensä, ja 50 miljoonaa aktiivista kuukausittain käyttäjää. Mitä puhelimen itse, se on pysynyt pääosin ennallaan muuten, sen pakkaus 800MHz prosessori ja 3,4-tuumainen 480 x 320 näyttö, sekä Android 2.3.3 kanssa Sense 2.1 päälle. Head aikaisempien tauko video, ja osuma lähde linkkiä alla tarkemmin.

Jatkaa lukeneisuus HTC Salsa ojia sen Facebook-painiketta Weibo Kiinassa


HTC Salsa ojat sen Facebook-painiketta Weibo Kiinassa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 heinäkuu 2011 05:15:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink MIC gadget , Engadget kiina | lähde Sina | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar