mandag den 25. juli 2011

Käytössä: kolmipäinen Lion

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/24/switched-on-a-three-headed-lion/:

Joka viikko Ross Rubin edistää kytketty On , sarake noin kodintekniikan.


Kerberos, koira siitä Hades että lainasi nimensä MIT-kehittynein autentikointiprotokollaa, usein visualisoidaan olevan kolmeen osaan. Mutta jos koira voi olla useita päitä, miksi ei voi muuta teknologiaa lajeja? Monet ominaisuudet Lion on vaikutusta erilaisille käyttäjille, ja arvo käyttäjät näkevät ne saattavat hyvinkin riippua jotka kohtaavat he ovat taipuvaisia ​​näkemään.



Uusi käyttäjä. Lion edustaa suurin käyttöliittymä muuttaa yhtiön työpöydän kokemusta vuodesta debyytti Mac OS X. Kun käytössä on Mac kiintolevyn näytetä, koko näytön apps että piilottaa valikkorivi, ja läsnäoleva vieritysnuolet järjestetty laidun, se jopa annostelee joidenkin käyttöliittymä sopimuksia, jotka ovat voimassa vuodesta alkuperäisen Macin. Keskittyä multitouch eleitä - mahdollistaen samalla entistä juoksevuus käyttöliittymässä - eivät ole niin itsestään selvää. Kaiken kaikkiaan kuitenkin siirtymässä asteittain päähänpistosta, kuten ikkunat, valikot ja täynnä icons pitäisi tehdä asioita vähemmän uhkaavia uusia käyttäjiä.



IPad käyttäjä. Voi vain ihmetellä mitä ominaisuuksia seuraaja Snow Leopard ehkä sported ollut Apple ei käynnistetty iPad. Näkyvin teema Lion on tuo käyttäjäkokemuksen elementit Applen tablet Maciin. Tämä korostuu parhaiten Launchpad, iPad kaltainen kokoelma liukuva aloitusnäkymää, ja koko näytön apps, mutta tukee myös koko näytön apps ja niputtamiseen Mac App Storesta käyttöön Snow Leopard.

Jatka lukemista käytössä: kolmipäinen Lion


Käytössä: kolmipäinen Lion alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 heinäkuu 2011 18:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar