mandag den 25. juli 2011

Facebook juuri julkaissut omistettu iPad, paitsi se ei

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/25/facebook-just-released-a-dedicated-ipad-app-except-it-didnt/:


Mark Zuckerberg pörrössä joitakin höyheniä sanoessaan iPad "ei ole liikkuvia" tarpeeksi ansaitsevat oma Facebook app. Mutta nyt on U-käännöksen aika. TechCrunch vain kävi ilmi, ettei vain ole Facebook luonut täysimittainen iPad, he ovat jopa julkaista sen - tosin salaa. Koodi on haudattu eilisen päivityksen iPhone ja se on täysin executable on jailbroken tablets. Mikä ohjelma on? No, TechCrunch arvioi vasemmalta puolelta navigointijärjestelmä ja käyttö overlay valikoissa on "hienoa", koska on kyky keskustella kaverinsa samalla tekemässä muuta Facebook tehtäviä vaakasuunnassa. Mukana on myös ton näytön tarttuu alkulähteellä linkkiä, jotka kertovat paljon tarinaa. Kuitenkin, se varmasti ei ole kauan, ennen kuin voimme tehdä oman mielensä ylöspäin.

Facebook juuri julkaissut omistettu iPad, paitsi se ei alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 heinäkuu 2011 06:35:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde TechCrunch | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar