mandag den 25. juli 2011

Facebook Glitch Revealed Thumbnailit & kuvaukset Friends "Yksityinen Videot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/i-7HwXSaFwk/:

Facebookin sokkeloinen tietosuojahallinta olisi noussut toinen vuotaa.


Tällä kertaa se on heidän Videot toiminnon, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa lyhyitä videoleikkeitä ystäviensä kanssa ja perhe (videot käynnisti jo vuonna 2007 ja Facebook palvelee nyt miljardeja näkemyksiä kuukaudessa). Tietenkin, videot ovat usein herkkiä - jopa enemmän kuin kuvia - mutta Facebookin tietosuojahallinta avulla voit rajoittaa, kenellä on pääsy jokaisen leikkeen että olet ladannut.


Valitettavasti nämä tarkastuksia ei ole tehty työtä niin kuin pitäisi: Viimeisen viikon se on ollut mahdollista nähdä koko lista ystävistäsi "Facebook videoita, kuten nimi, tiivistelmä, kuvaus, ja ihmiset tagged kussakin clip - riippumatta siitä, tai ei sinun piti saada videoita.


Klikkaamalla pientä video jonka piti olla yksityinen antaisi "Tämä video on joko poistettu Facebookista tai ei näy, koska tietosuoja-asetukset" viestin, niin et pystynyt katsomaan sitä. Mutta joissakin tapauksissa syyllisyyden pientä tai rivoa otsikko voisi olla tarpeeksi saada joku tulee ongelmia. Ja vaikka videon kuvaus ei ilmennyt mitään raskauttavaa, se saattaa johtaa hankalaan kysymykseen: "Miksi en näe lomasi Bash 2010 video ...?"


Facebook tiedottaja on vahvistanut, että sivusto on nyt kiinteä häiriö, ja että se oli elää hieman yli viikko. Ja tehtävä selväksi, tämä vain vaikuttaa videoita jakaa Facebook ystävät - et voisi katsella kuvauksia videoita jakavat ihmiset et tiedä.


Tässä on esimerkki siitä, mitä miniatyyri näyttää tältä:


Tämä on vain viimeisin pitkä jono Facebookin yksityisyys reikiä , jotka ovat käyneet läpi lähettämästä viestejä väärille ihmisille on alttiutta XSS-iskujen kumppanisivustoissa.


Facebook on tietenkin hyvin monimutkainen ja insinöörit ovat jatkuvasti ajaa muutoksia sen koodia, mutta kun ajatellaan, miten paljon henkilökohtaisia ​​tietoja käyttäjien ladata sivustolle (ja sekin tulee lisätä ), se on välttämätöntä, että ne painuvat alas näitä reikiä. Google + voidaan tehdä paljon otsikoissa, mutta Facebook suurin uhka tällä hetkellä on kielteinen käsitys noin yksityisyydensuojan ja luottamuksen, ja nämä virheet eivät auta.


Kiitos TC lukija Arjun Gadhia varten kärki.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar