mandag den 25. juli 2011

Laajakaista väittää toista: France Telecom laskemisesta hölynpöly on Minitel

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/25/broadband-claims-another-france-telecom-putting-the-kibosh-on-m/:

'Tis surullinen, surullinen päivä faneille kaiken retro. Vuonna kehittynyt kansakunta hallitsevat nopeisiin yhteyksiin, lähes kaikkialla 3G ja sub-$ € 300 tietokoneita, se on enemmän kuin hieman hämmästyttävää, että Minitel on juuri nyt lakkautettu France Télécomin. Alunperin mainitut kone määräsi Ranskan hallituksen vuonna 1970 "osana aloitetta saada ihmiset jakamaan tietoa ja lopulta vähentää paperin kulutusta." Vuonna tarjouksen nopeasti lisätä hyväksyminen, terminaalit - täydellisenä yksivärinen näyttö ja Bantam näppäimistö - oli todella doled ulos denizens maksutta, jolla on pääsy laskutetaan minuuttihintaa. Se vaatii selvästi puhelinlinja, ja asiat pidettiin ymmärrettävästi yksinkertaisia; käyttäjät harvoin tekivät enemmän kuin ostaa junalippuja, tarkista satunnainen pankkitili ja tutkia puhelimen hakemistoon. Hämmästyttävää, Ranskan edeltäjä Internet vielä raked € 30 miljoonaa tuloja viime vuonna, mutta aika on koittanut työntää nykyisille käyttäjille kiinni kehittyneempiä ratkaisuja. Kuten 30. kesäkuuta 2012 "Minitel kuolee." "Kurssi, palvelu itsessään on ainoa asia sulkimin - muistot eivät varmasti kestää koko loppuelämän.

Laajakaista väittää toista: France Telecom laskemisesta hölynpöly on Minitel alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 heinäkuu 2011 11:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink All Things D | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar