mandag den 25. juli 2011

Sony Cyber-shot TX55 pakkauksissa 16,2 megapikselin kenno, lupauksia "erittäin alhainen" kohina hämärässä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/25/sony-cyber-shot-tx55-packs-16-2-megapixel-sensor-promises-extr/:



Kun kohta ja ampua kamerat ilmeisesti nyt vasten megapikselin seinää, valmistajat keskittyvät lisäämällä omituinen uusia ominaisuuksia pitää sinut koukkuun päivityksen aikana. Sonyn uusi Cyber-shot TX55 sisältää useita tällaisia ​​lisäyksiä, kuten "hämmästyttävä" 3D kuvien ottamista, "erittäin alhainen" melu, ja uusi digitaalinen zoom tekniikkaa kutsutaan Pixel Super päätöslauselma, jossa luvataan kaksinkertaistaa kameran 5x optinen zoomausalue sieppaa 16,2 megapikselin täysilaatuisia kuvia. Olemme hieman skeptinen, että viimeisin, mutta jos 350 dollaria kamera todella saavat lupauksensa, niin voimme vain olla voittaja. Sony sanoo, että myös nopea automaattitarkennus, joka voi lukittautua aiheita 0,1 sekuntia, optinen kuvanvakain, 3,3 tuuman OLED-kosketusnäyttö, ja 1080i AVCHD video. Se sisältää myös joitakin ominaisuuksia löytyy kalliimpiin NEX-C3 , kuten Kuvatehosteet, ja 42,9 megapikselin Panoraamatila. Sony ei ole vielä täysin nix Memory Stick-korttipaikka, joista yksi TX55, vaikka siellä on myös MicroSD tuki niille, jotka haluavat hyödyntää tätä edullisempia muistikortti vakiona. Emme ole vielä vakuuttuneita siitä, että kaikki piste-ja ampua cam n uusia ominaisuuksia menesty yhtä hyvin kuin Sony ehdottaa, mutta jos he tekevät, TX55 voi olla jopa arvoinen 350 dollaria hintalappu, kun se osuu myymälöissä syyskuussa.

Jatka lukemista Sony Cyber-shot TX55 pakkauksissa 16,2 megapikselin kenno, lupauksia "erittäin alhainen" kohina hämärässä


Sony Cyber-shot TX55 pakkauksissa 16,2 megapikselin kenno, lupauksia "erittäin alhainen" kohina hämärässä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 heinäkuu 2011 00:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar