mandag den 25. juli 2011

Sanya Skypump lataa EV, valaisee parkkipaikoilla käyttäen tuuli ja rauskut (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/24/sanya-skypump-charges-your-ev-illuminates-parking-lots-using-wi/:


Eli olet ensimmäinen henkilö kaupungin hyväksymään sähköauton (EV), jopa clearing tilaa että 240V latausasemaa autotallissa. Mutta mitä kun venture kaukana kotoa, särmäys ohi 200 kilometrin merkki Tesla Roadster ? No, jos Sanya Skypump koskaan näkee päivänvalon (sen 150 watin aurinkopaneeli), hybridi aurinko / tuuli turbiinikäyttöiset latausasema tullaan tekemään tiensä parkkipaikoilla ympäri maailmaa, pariliitoksen GE WattStation on mehu up your EV kun ostoksia ostoskeskuksessa, tai selata tietty Tech sivusto toimistosta. WattStation voi teoriassa ladata EV neljässä kahdeksan tuntia, mutta emme ole varma, miten näitä lukuja kääntää tämän nimenomaista kokoonpanoa. Skypump järjestelmä perustuu Sanya n katulamppu, jonka näet kaikessa Voimistelu kunniaa BoB musiikkivideo remix vain menneen tauko.

Jatka lukemista Sanya Skypump lataa EV, valaisee parkkipaikoilla käyttäen tuuli ja rauskut (video)


Sanya Skypump lataa EV, valaisee parkkipaikoilla käyttäen tuuli ja rauskut (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 heinäkuu 2011 19:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Inhabitat | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar