mandag den 30. maj 2011

Modder muuttuu karkkia kanisterit osaksi pelaamista konsoli, retro Pong melat (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/modder-turns-candy-canisters-into-gaming-console-retro-pong-pad/:


Tämä on toinen kerta tällä viikolla olemme kuuluvat modder saada vanhan koulukunnan peli ajaa avulla yllättäviä laitteisto. Ja luultavasti se on yksinkertaisempi kahden tarinoita. Mies nimeltä John Graham-Cumming vanhanaikainen pelikonsoli ulos hieman enemmän kuin pari metallista kanisterit, Arduino Pro aluksella, ja potentiometri - kaikki jotta hän voisi pelata Pong hänen TV. Rig (cutely puhuttu Cansole) todella koostuu kahdesta lennonjohtajien kanssa toissijaista asunto vain potentiometrillä. Ensimmäinen on itsellekin, mutta myös taloja Arduino Pro , yhdessä akku, AV-valvontaa, ja painike valitaan ja ammuntaa peli. Et voilà! 1970 arcade-tyylinen tennis kaksi. Saat 90 sekunnin nostalgia tauko, pään ohi tauko nähdä nämä vintage-näköinen mela toiminnassa.

Jatkaa lukeneisuus modder muuttuu karkkia kanisteria otetaan pelikonsolista, retro Pong melat (näyttö)


Modder muuttuu karkkia kanisterit osaksi pelaamista konsoli, retro Pong melat (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 17:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | lähde John Graham-Cumming | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar