mandag den 30. maj 2011

NVIDIA päivittää kannettavan näytönohjain GeForce GTX 560M, houkuttelee ASUS, MSI, Toshiba ja Alienware

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/29/nvidia-refreshes-mobile-graphics-with-geforce-gtx-560m-attr/:


Jos olet nauttinut NVIDIAn hieno perinne vain törmäämättä pitkin GPUs aikaa ja uudelleen ja kiinnittää uusi rintanappi, pidät GeForce GTX 560M - se on paljon kuin viime vuoden GTX 460M , mutta enemmän bang for buck kuin koskaan . ASUS, MSI, Alienware, Toshiba ja Clevo ovat kaikki sitoutuneet uudet kannettavat, joissa näytönohjain valossa voimakas suorituskykyä NVIDIA väittää, että se tuo: Eli samat 192 CUDA ytimet (nyt kellotaajuus 1550MHz) ja jopa 3 Gt GDDR5 muistia (nyt kellotaajuus 1250MHz, jossa 192-bittinen väylä) olisi mahdollistettava uusimpia pelejä ajaa soitettavia framerates on 1080p-näytön suurin tieto - paitsi reunojen. Tietenkin, että oletetaan olet myös saanut äskettäin quad-core Sandy Bridge -prosessori ja gobs kun gobs muistia, mutta NVIDIA myös sanoo, että sisäänrakennettu Optimus vaihdettava grafiikka, samat voimakas tietokoneet pitäisi pystyä hallitsemaan viisi tuntia Akun käyttöaika on joutokäynnillä.



Jos etsit jonkin edullista erillinen näytönohjain, mutta NVIDIA sai myös päivittää sinne, koska uudet GeForce GT 520MX kuoppia kaikki kellotaajuudet GT: 520m. Milloin voit odottaa mobiili GPU koputtaa GTX 485M pois sen pii valtaistuimelle , vaikka? Kiva kun kysyi: kaaviossa "Next-gen GTX" tulossa myöhemmin tänä vuonna. Samaan aikaan, mitä NVIDIA sanoo GTX 560M on omiaan Alla olevassa galleriassa ja video tauon jälkeen.


Jatkaa lukeneisuus NVIDIA päivittää kannettavan näytönohjain GeForce GTX 560M, houkuttelee ASUS, MSI, Toshiba ja Alienware


NVIDIA päivittää kannettavan näytönohjain GeForce GTX 560M, houkuttelee ASUS, MSI, Toshiba ja Alienware perin ilmestynyt Engadget Sun, 29 toukokuu 2011 20:00:00 EDT. Tutustu


Ingen kommentarer:

Send en kommentar