mandag den 30. maj 2011

ViewPad 7x tavoitteena on tulla maailman ensimmäinen 7-tuumainen Honeycomb tablet, lisää HSPA + hyvä toimenpide

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/viewpad-7x-aims-to-become-worlds-first-7-inch-honeycomb-tablet/:


Arvaa kuka sneakily pelaajan paketin otsikon ottaa maailman ensimmäinen 7-tuumainen Honeycomb tablet ... miksi se ei ole mikään muu kuin ViewSonic! ViewPad 7x (1024 x 600 resoluutio) onnistui vuotaa aiemmin tässä kuussa, mutta nyt se on täysin virallinen Googlen Android 3.0.1-käyttöjärjestelmä, HSPA +-yhteydet, ja pari kameraa, yksi edessä ja yksi takana. Tegra 2 dual-core prosessori ja HDMI-out on myös sisällytetty sisällä höyhenenkevyt 380g paketti. Ironista kyllä, ViewSonic laiminlyönyt antaa julkaisupäivä tätä "maailman ensimmäisen" tablet, mutta me voidaan lyödä jopa sen koppi täällä Computex joidenkin enemmän käytännön ajoissa ja varmistaa kerätä siitä ja kaikki muut keskeisiä yksityiskohtia ViewPad 7x.


Jatka käsittelyssä ViewPad 7x tavoitteena on tulla maailman ensimmäinen 7-tuumainen Honeycomb tablet, lisää HSPA + hyvä toimenpide


ViewPad 7x tavoitteena on tulla maailman ensimmäinen 7-tuumainen Honeycomb tablet, lisää HSPA + hyvä toimenpide perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 02:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar