mandag den 30. maj 2011

ASUS tavoitteet joulua Padfone käynnistää vihjeitä Ice Cream Sandwich (video hands-on)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/30/asus-targets-christmas-ice-cream-sandwich-for-padfone-launch-v/:


Saimme juuri viettää laatuaikaa ASUS hiljattain paljastettiin Padfone ja näet älypuhelin kaksinkertaistuu jopa niin tablet video tauon jälkeen. Se on edelleen pelkkä mockup nyt, mutta ASUS on suuria suunnitelmia sitä - suunnitelmia, jotka sulautuvat noin joulun aikana ja hyvin uusin versio Android tuolloin. ASUS Benson Lin Älä myöntävät avoimesti yhtiö aikoo aluksen Ice Cream Sandwich , mutta hän muistuttaa, että et voi käynnistää älypuhelin Honeycomb kuin OS. Meitä kehotettiin tekemään omat johtopäätöksemme.



Älypuhelin on oikeastaan ​​ainoa fiksu osa tätä laitteisto pari - liuskekivi osa toimii näyttö, kaiuttimet, akku kestää pitkään, ja I / O avartaa, mutta se ei toimi itse. ASUS kertoo myös, että saat olla muita toimintoja käytössä tablet paneeli, mutta se pidetään salassa nyt. Yhteensopivuus näyttö telakan ja sen jälkeen puhelin sukupolvien suunnitellaan, mutta ei voitu vahvistaa, ja se UI, ASUS sanoo niin sitten on melkein sama kuin sen toisen sukupolven Android tablets. Oletko kuullut, että oikeus, toisen sukupolven ASUS Android tablets - menestyä Transformer ja Slider - on tulossa samoihin aikoihin kuin Padfone.


Jatkaa lukeneisuus ASUS tavoitteet joulu Padfone käynnistää vihjeitä Ice Cream Sandwich (video hands-on)


ASUS tavoitteet joulua Padfone käynnistää vihjeitä Ice Cream Sandwich (video hands-on) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 toukokuu 2011 06:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar