mandag den 30. maj 2011

Vesijäähdytteinen, luggable PS3 tarjoaa puoliksi kätevä pelaamista sinun on-the-go elämäntapa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/29/water-cooled-luggable-ps3-offers-semi-convenient-gaming-for-you/:


Olemme nähneet paljon kannettava konsoli modeja , mutta vain harvat tietokoneet - useimmat näyttävästi, Ben Heck's tyylikäs PlayStation 3 - ja PSHax jäsen Pirate valmistui äskettäin vesijäähdytteinen ottaa kannettavan PS3. Jäähdytysjärjestelmän korvaa varastossa heatsinks, mikä mahdollistaa ohuempi muotoilu ja yksi paljon hiotumpi kuin viime vesijäähdytteinen versio näimme. Painoisena 15 kiloa, se sai myös sisäänrakennettu näppäimistö ja kaiuttimet, 500GB kovalevy, ja 720p / 1080i-näyttö. Jos tämä kuulostaa teidän konetyypin Pirate's laita se eBay, jossa se on tällä hetkellä matkalla pohjoiseen ja 1500 dollaria. Hän ei haluavat tehdä voittoa, luvaten, että kun kustannukset osan myyntihinnasta menee palvelimen kulut klo PSHax, toisen osan omistettu tornado avustustoimiin Joplin, Missouri. Tsekkaa video tauon jälkeen nähdä tämä peto toiminnassa.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Jatka käsittelyssä Vesijäähdytteiset, luggable PS3 tarjoaa puoliksi kätevä pelaamista sinun on-the-go elämäntapa


Filed under:


Vesijäähdytteinen, luggable PS3 tarjoaa puoliksi kätevä pelaamista sinun on-the-go elämäntapa perin ilmestynyt Engadget Sun, 29 toukokuu 2011 18:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde PS3Hax , eBay | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar