mandag den 9. maj 2011

GameCube Fusion kannettava tuo Wii estetiikka, GBA suunnittelu Nintendon boxiest konsoli (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/09/gamecube-fusion-portable-brings-wii-aesthetics-and-gba-design-to/:

GameCube Fusion kannettava tuo Wii estetiikka ja GBA suunnittelu Nintendon boxiest konsoli

Tuntuu siltä, ​​että oli aika, ei niin kauan sitten, kun näimme taas uusi käsityönä kannettava konsoli joka viikko , jokainen pienempi ja vaikuttavampi kuin ennen. Nuo päivät ovat valitettavasti poissa ja haluatko syyttää lyhytjänteinen nykynuorten tai yksinkertaisesti todeta, että kaikki on liian kiireinen pelissä Vihainen Linnut, se surullinen tosiasia. Modder Ashen on katkonnan trendi, luoda mitä hän kutsuu GameCube Fusion. Se on käsin rakennettu kannettava GameCube joka pelaa (toivottavasti laillisesti hankittu) nimikettä SD-kortilta kautta sekä WiiKey ja Gecko, joka tarjoaa täyden valvonnan aluksella sekä ulkoinen ohjainportti, kaikki pitää viileinä kannettavan peräisin tuuletin, joka kuulostaa riittävän vahva tehdä asia leijumaan, F-Zero-tyyliin. Se on paljon pienempi kuin 2009: n Ncube , mutta laiminlyönnistä akun joten se ei saa matkustaa paljon. Niille, jotka haluavat tietää enemmän, jokainen yksityiskohta paljastetaan 12 minuutin video upotettu alapuolella - jos pysyt keskittynyt niin kauan.

Jatka käsittelyssä GameCube Fusion kannettava tuo Wii estetiikka, GBA suunnittelu Nintendon boxiest konsoli (video)


GameCube Fusion kannettava tuo Wii estetiikka, GBA suunnittelu Nintendon boxiest konsoli (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 toukokuu 2011 09:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Mod Retro | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar