mandag den 9. maj 2011

Huolestuttaako tiedot lippikset? Näin voit tarkistaa käyttö

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/jqsKLnDNFks/worried-about-data-caps-a-visual-tour-of-bandwidth-use-monitors.ars:


Kaista lippikset ovat muotia näinä päivinä, Pohjois-Amerikassa ja ympäri maailmaa . Me puhumme pahamaineinen enimmäismäärät kuinka paljon laajakaista tietoja voit käyttää ennen ISP aloittaa latauksen teitä lisää, tai hidastaa yhteys, tai muotoilu liikennettä käyttö (esim. estää käyttäjän pääsyn tiettyihin sovelluksiin).


AT & T: n upouuden korkit alkoi 2. toukokuuta: 150GB kuukaudessa DSL ja 250 osalta UVerse. AT & T asiakkaat saavat 10 dollaria maksua, jos ne ylittävät linjan, kanssa ding toistuu joka 50GB jälkeen. Comcast asettaa 250GB korkki vuonna 2008. Kanadan Internet-palveluntarjoajat ovat olleet ne jonkin aikaa myös.


Ars lukijat joskus kirjoittaa kysyä kuinka he voivat seurata niiden kaistanleveys käytön estämiseksi lisäveloitusta. Tässä on muutamia linkkejä ja kuvia suurien Internet-palveluntarjoajien, jotka edustavat laajalti käyttämiä työkaluja useimpien Internet-palveluntarjoajien.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar