mandag den 9. maj 2011

WatchESPN App on nyt Android, go-tahansa TV-purojen rajoittuu edelleen vain muutama tarjoajien

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/09/watchespn-app-is-now-on-android-go-anywhere-live-tv-streams-sti/:


WatchESPN app on nyt saatavilla Android-laitteet, jolloin samassa live-videokuvaa ESPN kanavaa se sisälsi sen debyyttinsä IOS viime kuussa . Käyttöliittymä näyttää olevan vastaava, mutta käytössä se vaatii asennuksen Adobe AIR oman Android 2.2 tai uudempi laite (ei tablet optimointeja vielä ja ei Honeycomb mainita lehdistötiedotteessa tauon jälkeen, mutta se on luultavasti listaan iPad optimoitu versio tippaa myöhemmin tässä kuussa). Haitat ovat edelleen samat kuitenkin vain TV tilaajat ESPNNetworks käytössä tarjoajat (Time Warner Cable, Bright House tai Verizon FiOS TV) voi lähettää kaikki (ESPN, ESPN2, ESPN3 ja ESPNU), kun taas vain FiOS internet pääsee ESPN3, ja kaikki muut ovat lukittu kokonaan. Jos sinulla on oikeus palvelusuunnitelma, klikkaa markkinat linkkiä ladata sovelluksen (siellä on toinen sovellus markkinoilla nimeltä Watch ESPN Free, mutta luultavasti välttää nyt) ilmaiseksi.

Jatka käsittelyssä WatchESPN sovellus on nyt Android, go-tahansa TV-purojen rajoittuu edelleen vain muutama tarjoajien


WatchESPN App on nyt Android, go-tahansa TV-purojen rajoittuu edelleen vain muutama tarjoajat perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 toukokuu 2011 16:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Android Market | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar