mandag den 9. maj 2011

Poker chip-kokoinen laite ei-invasiivisen toimenpiteitä aivojen lämpötilaa, juonittelusta Le Chiffre

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/08/poker-chip-sized-device-non-invasively-measures-brain-temperatur/:


Tuntuuko sinusta joskus siltä kuin Portal 2 tekee aivoihin ylikuumentua? Sinun pitäisi saada, että tarkastetaan, ja kiitos tutkijoille Norfolk, Virginia, siellä helpompi tapa tehdä niin. Children's Hospital kuninkaan tyttäret on kehittänyt laitteen halkaisija pelimerkki että istuu huipulla potilaan pään, tunnistamalla mikroaallot, että kaikki ihmiskudosten tuottaa se laskee aivojen lämpötila ilman sotkuinen kallo-popping. Aallot kulkevat luun antaa lääkäreille tarkasti, huippumoderni tuloksia, jotka voivat estää aivovaurion ylikuumenemisen. Yksi mahdollinen käyttö teknologia auttaa hypoksinen (happi puuttuu) lapsilla, jotka voidaan hoitaa jäähdytys hoitoja. Tietenkin, voit todennäköisesti tehdä tehdä, että vanha koti korjaamiseksi: vain laittaa pussi jäädytetty porkkanat päähäsi seuraavan kerran GlaDOS on sinulle ällikällä lyötyjä.

Poker chip-kokoinen laite ei-invasiivisen toimenpiteitä aivojen lämpötilaa, juonittelusta Le Chiffre perin ilmestynyt Engadget Sun, 08 toukokuu 2011 19:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Gizmag | lähde Tiede Newsline | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar