mandag den 9. maj 2011

Whoworks.at näyttää Kuka LinkedIn verkosto toimii Käyttämäsi sivustot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2FFw-w6XQOM/:



Lopuksi on olemassa syy nuoria käyttämään LinkedIn ! Jos sinulla on vaikeuksia pitää kirjaa missä ystävät toimivat tässä nykyisessä startupgasm , WhoWorks.At tehtiin sinua.


Vain ladata Chromen laajennus ja se antaa sinun tietää, kuka LinkedIn verkosto toimii tahansa sivustolla olet Selaat Chrome, onko se Facebook, Google, TechCrunch tai jotkut varkain käynnistyksen. Se on hämmästyttävää.


Kun klikkaat Whoworks.at painiketta oikealla puolella Chrome-työkalupalkin, ensimmäinen ensimmäinen aste LinkedIn yhteydet näkyvät ensin, sen jälkeen teidän toinen ja kolmas taso yhteyksiä. Voit myös siirtyä laajentamista katsoa ihmisiä, jotka ovat äskettäin palkattu tai edistettävä yhtiön olet. En ole tosissasi, tämä on onnenpotku, jos olet rekrytoija tai toimittaja / sijoittaja .


Luoja John Britton, joka on myös kehittäjä evankelista klo Twilio , suunnitelmia integroida Whoworks.at muihin palveluihin kuten Facebook ja Rapportive, joka oli taustalla palveluun. Mielenkiintoista, Whoworks.at ei käytä julkista LinkedIn hakurajapintaa (ei existant huolimatta korkean kysynnän ), mutta sen sijaan löytää yhteyksiä kautta Hakulaatikko LinkedIn, että auto täyttää yrityksen nimellä.


Sanoo Britton hänen tulevaisuuden suunnitelmat, "Olen ollut yhteydessä perustajat Rapportive ja he laittoivat minut niiden beta luetteloon. Heti kun ne ovat julkisen API käytettävissä aion parantaa toiminnallisuutta WhoWorks.At on vähemmän riippuvainen LinkedIn. Lisäksi haluaisin lisätä kykyä tähti ihmisiä, tarkastella edellisiä gmail keskusteluja ja tehdä muistiinpanoja yhteystietoja. Facebook integraatio tulee edelleen ruodussa, riippuen käyttäjän palautetta. "


Ooh, Facebook integraatio ...


Niille teistä, jotka eivät voi odottaa, pyytää ensimmäisen 250 TechCrunch lukijat ovat käytettävissä täällä . Ja jos et tee sitä ajoissa, voit rekisteröityä kuin kuolevainen beta täällä . Älä huoli, ne ovat melko nopeita vastata.












Ingen kommentarer:

Send en kommentar