onsdag den 29. juni 2011

Porsche ACC InnoDrive hoitaa kaikki polkimet, ryhtyy johtamaan irti jalka

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/29/porsche-acc-innodrive-handles-all-the-pedals-takes-the-lead-out/:

Porsche ACC InnoDrive hoitaa polkimet itse, ottaa johdon irti jalka

Kun menimme syvemmälle tutkia tekniikkaa, joka tekee Porsche Porsche koimme niska-katkaiseva kiihtyvyys ja haukotus-asiakkuutta Luistonesto, mutta koskaan ei meistä tuntuu, että auto oli todella ajaa itse. Tämä voisi muuttaa pian, Autoblog kiinni avaimet Porsche Panamera S testi muuli varustettiin jotain kutsutaan ACC InnoDrive. ACC sanoista Adaptive Cruise Control, kun taas InnoDrive sanoista (odota sitä) Innovatiiviset Drive. Se on pohjimmiltaan vakionopeussäädin ja aivot, joilla täysin kartoitettu-out reitti ja tietäen paitsi vakavuutta Tulevien käännösten mutta myös korkeuseroja ja lähetetty nopeusrajoituksia. Toisin sanoen: se keksii miten nopeasti se on menossa ja jopa pysähtyy, kun sen pitäisi, joten voit mennä koko matkan eikä heidän tarvitse anoa tyhjäntoimittaja polkea - olettaen, ettei risteyksiä. Porsche ei sano milloin saamme ehkä nähdä tämän tekniikan tulevan kalliisti kalliita vaihtoehtoja paketin lähellä sinua, mutta vakuuttaa sen autot eivät koskaan täysin ajaa itseään: "Me emme kosketa ohjaustehostin, luottaa meihin. Tämä käytännön näkökohta on keskeinen Porsche kokemus. "

Porsche ACC InnoDrive hoitaa kaikki polkimet, ryhtyy johtamaan irti jalka alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 kesäkuu 2011 08:59:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Autoblog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar