onsdag den 29. juni 2011

Office 365 menee elää, antaa pk maistaa yritys

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/De3XpamR_DY/office-365-goes-live-gives-smbs-a-taste-of-the-enterprise.ars:


Microsoft avasi tänään Office 365 , sen pilvipohjaisen tuottavuutta ja Collaboration Suite, 40 maassa ympäri maailmaa. Office 365 yhdistää pääsyn Exchange-sähköpostitili, Lync Viestit, SharePoint yhteistyö, Office Web Apps, kaikki yhdeksi kuukausimaksun.


Seitsemän eri hinta suunnitelmat ovat käytettävissä, yksi pienille yrityksille ja yksityishenkilöille kello 6 dollaria per käyttäjä per kuukausi, neljä yritystä suunnitelmien $ 10 $ 27 per käyttäjä per kuukausi, ja kaksi kioski työntekijöiden hinnoiteltu $ 4 ja 10 dollaria per henkilö per kuukausi. Pienyritysten ja yritysten suunnitelmat tarjoavat kaikki 25 Gt sähköpostin, SharePoint pääsy, ja Lync Viestit, kalliimpi hinta kerrosta lisää sitten Office Web App pääsy, Työpöytäympäristö Office, ja Lync äänen ominaisuuksia. Mukana on myös à la carte-vaihtoehto mahdollistaa mix-and-ottelu valintaa varten, jos standardin suunnitelmat eivät sovi organisaation tarpeisiin. Yrityksen suunnitelmat ovat kalliimpia kuin vertailukelpoisella varustellun pienen liiketoimintasuunnitelma, mutta tarjoaa paremman tuen-pienyritysten suunnitelma ei ole puhelintukea-ja parempi turvallisuus-HTTPS pääsy SharePoint vain löytyy yrityksen suunnitelmiin .


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar