onsdag den 29. juni 2011

Final Cut Pro X Ohje helpottaa pelkoja joidenkin vahvistaa niitä toisten

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/vmmF5htKJ_c/final-cut-pro-x-faq-eases-fears-of-some-confirms-those-of-others.ars:


Vastaisku käyttöön otettu uusi Final Cut Pro X raivoaa, mutta Apple on ainakin yrittää tukahduttaa pelot vihainen käyttäjiä avulla FAQ-sivu , mitä voidaan ja mitä ei toimi käyttäjät siirtyminen Final Cut Pro 7 FCP X. joitain vastauksia rauhoittaa käyttäjille, jotka olivat tyytymättömiä FCPX alkuperäinen näyttää, mutta muut ammattilaiset jäävät tyytymätön Applen päätöksestä näennäisesti vieraannuttaa niille, joiden toimeentulo riippui aiempien versioiden.


Apple vain esitteli FCPX viikko sitten, ja reaktio oli sekoitettu alusta alkaen . Oli merkittäviä muutoksia käyttöliittymässä, puhumattakaan lukuisia puuttuu tai hobbled ominaisuuksia verrattuna FCP7. Suurin syy huuto näyttää olevan se, että FCPX voi tuoda hankkeita aiempien versioiden Final Cut Pro-Ei, ei edes uusin-mikä laughably vaikea tahansa ammattilainen, joka voi vaikuttaa sellaisten ohjelmistopakettien tekemään saumatonta on uusi ohjelmisto. Lisäksi käyttäjät ovat valittaneet, että ei ole tukea lähtö nauhalle (kun input on rajoitettu) tai EDL tai XML vientiin, eikä OMF lähtö sekoittamista audio Pro Tools, muun muassa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar