onsdag den 29. juni 2011

NC State löytö löytää optimaalinen yhteydet 10000 kertaa nopeammin, ResNet adminit tehdä Double Take

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/29/nc-state-discovery-finds-optimal-connections-10-000-times-more-q/:


Oletko koskaan miettinyt kuinka vain yksi viesti keskimäärin Chatroulette istunnonpituuden löytää tiensä mihin tahansa kohteeseen kohtalo voi katsovat sopivaksi? Toki olet. Sellaisenaan, jokainen pulssi teidän Ethernet liitin alkaa alkuperäisen matkan metsästämässä optimaalisen yhdyspolku, joissakin tapauksissa, että kyse reititys massiivisilla Ring-verkoissa rajan yli lukemattomia kilometrejä valokuitu kaapelointi. Perinteisen tekniikoita, naulaus alas optimaalinen ratkaisu rengas voi kestää ikuisuuden (tai päivää, kumpi haluat), mutta siellä on uusi menetelmä tulee ulos NC State 's den, joka saattaa mahdollistaa samantyyppinen skenaario saavuta luonnollista, 10000 kertaa nopeammin. Dr. George Rouskas, tietojenkäsittelyopin professori ja ylpeä Wolfpacker, on juuri julkaissut uuden paperin kuvataan järjestelmä, jossa keskipisteenä on "matemaattinen malli, joka tunnistaa tarkka optimaalinen reitit ja aallonpituudet rengas-verkon suunnittelijat." Lisää technobabble ympäröivä löytö löytyy lähde linkkiä alla, mutta valitettavasti ei ole mitään kertoa, kuinka kauan se otan sinun lähestyvästä klikkaa käsiteltävä käyttäen tavanomaisia ​​keinoja. Tässä tulevaisuuteen, eh?

NC State löytö löytää optimaalinen yhteydet 10000 kertaa nopeammin, ResNet adminit tehdä Double Take alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 kesäkuu 2011 08:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde NC State University | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar